جمعه 12 آذر 1400

1398/8/19 یکشنبه

کارگاه آموزشی مراقبت بیماری آنفولانزا با تدریس رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان.

کارگاه آموزشی مراقبت بیماری آنفولانزا با تدریس رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان برگزار شد. .

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، با توجه به وضعیت اپیدمیولوژیک بيماري آنفلوانزای انسانی و بمنظور برنامه‌ریزی برای انجام مداخلات لازم به منظور مدیریت و کنترل و پیشگیری از همه‌گيري بیماری در انسان‌ها، کارگاه علمي آموزشی یکروزه مدیریت و مراقبت بیماری آنفلوانزا با تدريس دكتر شکراله سلمان‌زاده در شادگان برگزار شد.

در اين كارگاه كه با حضور معاون بهداشت دانشكده علوم پزشکی آبادان و مدير شبكه بهداشت و درمان شادگان در محل سالن کنفرانس بیمارستان شهید معرفی‌زاده برگزار شد ضمن بررسي محورهای مدیریت و کنترل آنفلوانزا، بر حساس‌سازي پرسنل بهداشتي درماني نسبت به اين بيماري در راستاي توجه هرچه ويژه‌تر به گروه‌هاي در معرض خطر و همچنين آموزش مردمي نيز تأكيد شد.

بعد از برگزاری این کارگاه رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان بر بالين بيمار بدحال بستري در بخش مراقبت‌هاي ويژه اين بيمارستان رفت و نسبت به معاينه اين بيمار اقدام کرد.

در ادامه جلسه دکتر سلمان‌زاده، با پزشکان متخصص حاضر در شادگان با حضور معاون درمان و مدیر مالی دانشکده علوم پزشکی آبادان برگزار شد و ضمن بحث و بررسي پيرامون مشكلات متخصصان بخش درمان اين شبكه، دستورات لازم برای رفع مشكلات اين حوزه را صادر کرد.