1398/10/19 پنجشنبهبا اخذ موافقت اصولی محقق می‌شود
 افزایش بخش رادیوتراپی در خرمشهر
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: موافقت اصولی افزایش بخش رادیوتراپی در محدوده‌ی فعالیت دانشکده علوم پزشکی آبادان در بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) خرمشهر از سوی دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت ابلاغ شد.

دکتر شکراله سلمان‌زاده صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت: با پیگیری دانشکده علوم پزشکی آبادان این موافقت اخذ شد و این درحالیست که پیش از این باتوجه به جمعیت تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی آبادان تنها یک مجوز برای تاسیس مرکز رادیوتراپی در نزدیکی مرکز غربالگری تیپ2 سرطان که در آبادان مستقر است، صادر شده بود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: این مرکز در محلی احداث شده بود که مردم آبادان، خرمشهر و شادگان بتوانند دسترسی آسانی به آن داشته باشند.

وی بیان داشت: این افزایش ظرفیت صرفا بنا به درخواست مردم عزیز خرمشهر و رفاه حال آنان بوده و اکنون پس از رایزنی برای اخذ مجوز لازم طی ماه‌ها پیگیری توسط دانشکده و گذراندن مراحل اداری و قانونی خوشبختانه با احداث این مرکز موافقت شده است.

سلمان‌زاده با اشاره به اینکه بر اساس این موافقتنامه دانشکده علوم پزشکی آبادان حق واگذاری مجوز این مرکز به غیر را ندارد، گفت: بمنظور تبیین اذهان عمومی لازم است یادآور شویم که اخیرا برخی افراد به دلایل واهی متاسفانه با نشر اکاذیب در فضای مجازی این دانشکده را متهم به کم‌کاری نموده که از مردم عزیز و فهیم شهرستان خرمشهر می‌خواهیم تا به اینگونه مطالب توجه نکنند.

وی اظهار داشت: با توجه به رفع موانع قانونی تمام توان خود را بکار خواهیم گرفت تا ان‌شاالله با حضور فعال موسسات خیریه بتوانیم شاهد احداث و بهره‌برداری مرکز پرتو درمانی به دست پرتوان خیرین عزیز باشیم.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 21458898 تعداد بازديد زيرپورتال: 170651 اين زيرپورتال امروز: 270 سایت در امروز: 16885 اين صفحه امروز: 203