1398/10/13 جمعه
پیام تسلیت دکتر سلمان‌زاده به مناسب شهادت سردار سلیمانی
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با انتشار پیامی به شهادت رسیدن سردار رشید اسلام، حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفت.

در متن پیام دکتر شکراله سلمان‌زاده که با آیه شریفه‌ی «وَلَا تَقُولُوا لِمَنْ يُقْتَلُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتٌ  بَلْ أَحْيَاءٌ وَلَكِنْ لَا تَشْعُرُونَ» آمده است: «بردباری در مسیر آزادگی را تنها می‌توان به بندگان خاص و مخلص خدا نسبت داد، بزرگ‌منشانی که جان را برای اهتزار پرچم دلدادگی به ائمه و سرافرازی اسلام عزیز ارزان می‌کنند، تا علاوه بر حفظ امنیت عمومی، اقتدار را الگو باشند.

بدون تردید شهادت سردار بزرگ و به یادماندنی تاریخ پربرکت جمهوری اسلامی، آغازی نو برای تجدید پیمان با اهداف انقلاب و بیعتی محکم‌تر و قدرتمندتر از گذشته با رهبر فرزانه‌مان است، تا گوش به فرمان و آماده، باصلابت و مقتدر، ایمان به آرمان‌ها را به جهانیان اثباتی دوباره نماییم.

اینجانب به نیابت از مجموعه دانشکده علوم پزشکی آبادان ضمن تسلیت شهادت سردارِ امنیت و عزت؛ حاج قاسم سلیمانی به مقام معظم رهبری و ملت شریف ایران، از خداوند منان اقتدار بیش از پیش ایرانِ اسلامی را مسئلت دارم.»

تعداد بازديد کنندگان سايت: 26625878 تعداد بازديد زيرپورتال: 256283 اين زيرپورتال امروز: 781 سایت در امروز: 43445 اين صفحه امروز: 34