1398/10/11 چهارشنبه
پیام تبریک دکتر سلمان‌زاده به مناسبت روز پرستار
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان به مناسبت فرارسیدن میلاد باسعادت حضرت زینب(س) و روز پرستار پیامی را منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، در متن پیام دکتر شکراله سلمان‌زاده آمده است: «فعالان حوزه پرستاری دلدادگانی هستند که معنای توجه به جسم و جان‌شان رنگ باخته است تا در این ایثار، شورِ امیدآفرینی را با هدف کاستن آلام بیمار منتشر  و مهرِ سلامتی را به جامعه تزریق کنند.

بدون تردید تعریف جایگاه اصیل پرستار منتهی به یک روز از تقویم نبوده و قدردانی از این قشر همیشه تلاشگر تمام ایام را نیازمند است.

در همین راستا ضمن تبریک فرارسیدن ولادتِ پربرکت یگانه پرستار دشت کربلا، نماد استقامت در برابر مصائب و الگویِ راستین پاکدامنی؛ حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار، این خجسته یوم را به عموم زحمتکشان عرصه‌ی مهربانی به ویژه پرستاران خدوم دانشکده علوم پزشکی آبادان تبریک گفته و بهروزی و سعادت ایشان را از درگاه خداوند منان مسئلت دارم.»

به مناسبت روز پرستار رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان به همراه دکتر حجت‌اله جانبی، معاون درمان، سکینه حسینجانی، رئیس اداره پرستاری و جمعی از مدیران این دانشکده با حضور در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشکده، فرارسیدن این روز را به پرستاران تبریک گفتند.

آیین تقدیر از پرستاران نمونه دانشکده علوم پزشکی آبادان نیز روز جمعه، سیزدهم دی ماه برگزار می‌شود.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 21457506 تعداد بازديد زيرپورتال: 170629 اين زيرپورتال امروز: 249 سایت در امروز: 15493 اين صفحه امروز: 187