1398/10/10 سه‌شنبهبا حضور مشاور وزیر بهداشت برگزار شد
تقدیر از 90 خیر عرصه سلامت جنوب غرب خوزستان
آیین تقدیر از 90 خیر عرصه سلامت جنوب غرب استان خوزستان با حضور مشاور معاون بهداشت وزیر بهداشت در آبادان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، در این آیین که به همت دبیرخانه مشارکت‌های اجتماعی دانشکده علوم پزشکی آبادان در سالن اجتماعات ستاد این دانشکده برگزار شد دکتر محمداسماعیل مطلق، مشاور معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن تقدیر از خیرین حوزه سلامت به خاطر مشارکت در حوزه‌های بهداشت و آموزش اظهار داشت: در واقع خیرین با حضور در این عرصه فرمایشات ائمه اطهار را اجرایی می‌کنند.

وی اضافه کرد: از طرف وزارت بهداشت و به نمایندگی از دکتر نمکی و شورای معاونان این وزارت از تک تک خیرین حوزه سلامت تشکر می‌کنم.

دکتر مطلق بیان کرد: فعالیت این عزیزان بسیار قابل تقدیر است به این خاطر کمک می‌کنند که بیماران ناتوان شفا پیدا کرده و به کانون خانواده برگردند.

در ادامه دکتر شکراله سلمان‌زاده، رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان نیز  در این آیین عنوان کرد: بحث مشارکت اجتماعی و فعالیت خیر در حوزه سلامت در صدر اسلام ریشه دارد و همواره خداوند به مسلمانان امر کرده که در امور مختلف کمک کرده و مشارکت داشته باشند.

وی اضافه کرد: یکی از دلایلی که باعث شده که اسلام در تمام دنیا در قلوب مردم جای داشته باشد همین مشارکت اجتماعی است و در حوزه سلامت نیز جایگاه مشارکت بسیار ویژه است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان خاطرنشان کرد: در نشستی که در دهه 70 میلادی در قزاقزستان برگزار شد شعار «بهداشت برای همه تا سال 2000» شکل گرفت که اساس آن برپایه مراقبت‌های اولیه سلامت بود و 2اصل مهم آن نیز مبتنی بر مشارکت مردمی و همکاری بین‌بخشی شکل گرفت.

وی با تاکید بر تمرکز بر مشارکت عمومی و همکاری بین‌بخشی در حوزه سلامت، افزود: با شکل‌گیری شعار یادشده اتفاقات شگفت‌انگیزی در بهداشت و درمان کل دنیا محقق شد و امروز شاهد ریشه‌کن شدن بسیاری از بیماری‌ها در جهان هستیم.

دکتر سلمان‌زاده خاطرنشان کرد: یکی از پرافتخارترین اقدامات صورت‌گرفته در سال‌های اخیر بوجود آمدن خانه‌های بهداشت در کشور بود که حلقه اتصال سلامت روستا و شهر شدند و این اتفاق بزرگ بدون مشارکت عمومی، حضور خیرین و تلاش شبانه‌روزی خدمتگذاران حوزه سلامت محقق نمی‌شد.

وی تصریح کرد: شاید در سال‌های گذشته حضور خیرین در عرصه سلامت کمرنگ بود ولی در یک دهه اخیر شرایط تغییر کرده و در این حوزه نیز شاهد حضور  پررنگ افراد نیکوکار هستیم.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با بیان اینکه گاهی شاید اهدای لبخند به بیمار یک امر خیر باشد از تمامی خیرین حاضر در نشست تشکر کرد.

در ادامه از 90 خیر حوزه سلامت جنوب غرب خوزستان که در بحران سیل اخیر، ساخت خانه‌های بهداشت، پیگیری تسویه حساب بیماران ناتوان مالی، خرید دستگاه‌های بیمارستانی، برگزاری اردوهای جهادی، اجرای برنامه‌های ویزیت رایگان و ... مشارکت داشتند، تقدیر شد.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 26627417 تعداد بازديد زيرپورتال: 256330 اين زيرپورتال امروز: 828 سایت در امروز: 44984 اين صفحه امروز: 43