1399/4/18 چهارشنبه

تقدیر مجموعه قضایی از دانشکده علوم پزشکی آبادان.

ظهر امروز با حضور رئیس دادگستری، معاون قضایی دادگستری، دادستان و رئیس دادگاه انقلاب شهرستان آبادان در محل دفتر ریاست دانشکده علوم پزشکی آبادان از زحمات رئیس و کارکنان این دانشکده در موضوع مبارزه با ویروس کرونا تقدیر شد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، در این دیدار روشن روان، رئیس دادگستری آبادان خطاب به رئیس دانشکده علوم پزشکی گفت: با وجود جنابعالی که یکی از مدیران دلسوز و موفق استان هستید و تمام تلاش خود را برای کنترل بیماری کرونا در منطقه داشته‌اید خیال مردم آسوده خاطر است که شما وظیفه خود را به نحو احسن انجام می‌دهید.

وی افزود: مجموعه قضایی شهرستان ضمن ابراز رضایت از عملکرد دانشکده علوم پزشکی آبادان، نهایت تقدیر و تشکر خود را از مجموعه بهداشت و درمان شهرستان اعلام می‌دارد.

این مقام قضایی آبادان ادامه داد: بر خود واجب دانستیم تا از شجاعت پرستاران و ایمان به کار مدیران و در راس آنها جنابعالی بعنوان رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان قدرداتی کنیم.

مرانی‌پور، دادستان آبادان نیز در ادامه این دیدار با اشاره به اینکه در بحث نظارت‌های بهداشتی و درمانی، اقدامات همکارانتان را که رصد می‌کنیم عملکرد این دانشکده مطلوب بوده است گفت: در موضوع رعایت پروتکلهای بهداشتی مربوط به بیماری کرونا نیز همکاری و تعامل خوبی با این مجموعه داریم.

وی افزود: البته گله‌مندی‌های اندکی در برخی موارد از جمله کمبود داروهایی مثل انسولین در منطقه و ابهاماتی در خصوص هزینه‌های درمانی بیماران کرونایی نیز برای شهروندان وجود دارد که انتظار می‌رود از طریق صدا و سیما باز هم به این موضوعات بیشتر پرداخته شود تا این موارد نیز برای مردم روشن‌تر و رفع شبهه شود.

در پایان این دیدار، دکتر سلمان‌زاده؛ رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان نیز ضمن قدردانی از حمایت‌های مجموعه قضایی شهرستان در برخورد با متخلفین موازین بهداشتی و تهدیدکنندگان سلامت جامعه، گزارش مختصری از اقدامات انجام‌شده در موضوع پیشگیری و مبارزه با بیماری کرونا را ارائه داد.

عكس های مرتبط :