1398/8/11 شنبه

تقدیر وزیر بهداشت از رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه ای از رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان به خاطر خدمات‌رسانی مناسب مجموعه این دانشکده به زوار اربعین حسینی تقدیر کرد. .

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان در نامه دکتر سعید نمکی خطاب به دکتر شکراله سلمان‌زاده آمده است: « برگزاری مراسم باشکوه پیاده‌روی اربعین حسینی با حضور مسلمانان عزیز ایران اسلامی و کشورهای همسایه گویای اقتدار و وحدت مسلمانان جهان می‌باشد و انتظار مردم عزیز کشورمان از مسئولین نظام خدمتگزار جمهوری اسلامی ایران پاسخگویی به نیازهای ایشان در راستای سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران و ارتقاء قدرت این نظام در کل جهان اسلام می‌باشد.

خدای را سپاس می‌گویم که توانستیم در ماه محرم و صفر با یاد آقا اباعبدالله الحسین(ع) و هدایت‌های مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خدمت به زائرین گرانقدر کسب معرفت نماییم. بدین وسیله مراتب سپاس و تجلیل خالصانه خود را از تلاش بی‌دریغ و خستگی‌ناپذیر حضرتعالی جهت مدیریت، برنامه‌ریزی، سازماندهی و ارائه خدمات بهداشت و درمان به زائرین محترم اربعین حسینی از هیچگونه تلاشی دریغ نمودید ابراز می‌نمایم.

بی‌شک خدمات بی‌شائبه و زحمات ارزشمند شما  و همکاران محترمتان افتخاری غرورآفرین در تاریخچه خدمات نظام سلامت به جا خواهد گذاشت.

تلاش و زحمات همکاران زیرمجموعه آن نهاد دانشگاه در طی مراسم اربعین حسینی قابل توجه و در خور تقدیر می‌باشد و بسیار شایسته است که این عزیزان توسط جنابعالی تقدیر شوند که بی‌تردید عنایت جنابعالی باعث تلاش روز افزون مدیران و کارشناسان زیرمجموعه خواهد گردید و اکنون وقت آن است که با دلی سرشار از اخلاص و با انگیزه مضاعف در جهت ارتقاء بیش از پیش خدمات بهداشت و درمان کشور جمهوری اسلامی ایران گام بردارید.

امید است تا در سایه الطاف الهی و با همت و تلاش مضاعف در خدمتگزاری به مردم شریف اسلامی موفق و موید باشید.»