شنبه 8 اردیبهشت 1403

1402/11/17 سه‌شنبه

بهره‌برداری از 7خانه بهداشت در خرمشهر.

با حضور رئیس سازمان غذا و دارو و معاون وزیر بهداشت، 7خانه بهداشت در خرمشهر آغاز به کار کردند..

.
به گزارش خبرنگار وبدا از آبادان، دکتر سید محمد محمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان در آیین بهره‌برداری از مجموعه‌های یادشده اظهار کرد: در ایام‌الله دهه مبارک فجر و با حضور دکتر سید حیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو و معاون محترم وزیر بهداشت، بخش ام‌آر‌آی بیمارستان شهید بهشتی آبادان و همچنین ساختمان جدید معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آبادان به بهره‌برداری رسید.
وی اضافه کرد: همچنین مرکز آنژیوگرافی بیمارستان آیت‌اله طالقانی آبادان نیز تجهیز شد و بعد از ورود نیروهای جدیدالاستخدام در روزهای آتی به بهره‌برداری خواهد رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: در کنار بهره‌برداری همزمان از 7خانه بهداشت در خرمشهر، شاهد افتتاح ساختمان جدید مرکز بهداشت این شهرستان نیز بودیم.
وی ادامه داد: در شادگان نیز پروژه‌های خوبی نهایی شدند که امروز افتتاح بخش سی‌تی اسکن بیمارستان شهید معرفی‌زاده، داروخانه این بیمارستان و همچنین خانه‌های بهداشت جدید شادگان را نیز در برنامه داریم.
ساختمان ستاد مرکز بهداشت خرمشهر با اعتیار 137میلیارد در 670متر مربع بازسازی شد.
در آیین افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت خرمشهر؛ فرماندار، بخشدار مرکزی و نماینده امام جمعه این شهرستان نیز حضور داشتند.

.
آرشیو