1402/11/17 سه‌شنبه

بخش «ام‌آر‌آی» بیمارستان شهید بهشتی آبادان افتتاح شد.

با حضور رئیس سازمان غذا و دارو و معاون وزیر بهداشت، بخش ام‌آر‌آی بیمارستان شهید بهشتی آبادان در دهه مبارک فجر به بهره‌برداری رسید..

به گزارش خبرنگار وبدا از آبادان، سید حیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو کشور در آیین افتتاح این بخش اظهار کرد: امروز به مناسبت دهه مبارک فجر شاهد افتتاح تعداد زیادی از پروژه‌های درمانی و حوزه سلامت در جنوب غرب خوزستان هستیم.
وی اضافه کرد: در همین راستا بخش یادشده با استفاده از یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌ها کار خود را با تعرفه دولتی در آبادان آغاز کرد و به زودی در نوبت‌های کاری مشخص خدمات‌رسانی می‌کند.
این معاون وزارت بهداشت ادامه داد: همچنین امروز شاهد بهره‌برداری از ساختمان جدید معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آبادان نیز بودیم.
وی خاطرنشان کرد: افتتاح خانه‌ها و مراکز بهداشت در مسیر نیل دولت سیزدهم به هدف عمق دادن دسترسی مردم به خدمات حوزه سلامت نیز محقق خواهد شد.
بخش ام‌آر‌آی بیمارستان شهید بهشتی آبادان با اعتبار ۱۷۵میلیارد ریال
و متراژ ۳۰۰مترمربعی به بهره‌برداری رسید.
ساختمان ستاد معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان نیز با هزینه
۱۹۱میلیارد ریالی و متراژ ۹۲۳مترمربع،  افتتاح شد.
در آیین یادشده امام جمعه آبادان؛ جلیل مختار، نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی، نماینده فرمانداری ویژه این شهرستان و جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه علوم پزشکی آبادان حضور داشتند.