1402/10/27 چهارشنبه

بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان از فرایند ارزیابی داوطلبان جدیدالاستخدام.

رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان از فرایند ارزیابی عمومی و تخصصی داوطلبان جدید در این دانشگاه بازدید کرد..

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، دکتر سید محمد محمدی با حضور در محل کانون ارزیابی داوطلبان جدیدالاستخدام آزمون مهرماه سال جاری مستقر در بیمارستان آیت‌الله طالقانی از فرایند برگزاری آزمون‌های ارزیابی عمومی و تخصصی برای جذب نیروهای جدید از این مجموعه بازدید کرد.
در فرایندهای ارزیابی، سطح سواد و تحصیلات تخصصی، مهارت‌های ارتباطی، مدیریتی، سازمانی و روانشناسی مورد ارزیابی و سنجش قرار می‌گیرد.
در این مرحله شایستگی داوطلبین پذیرفته شده 3برابر ظرفیت در دو بخش عمومی و اختصاصی از طریق مصاحبه گروهی و کانون ارزیابی مورد بررسی قرار می‌گیرد و نتایج نهایی آن از طریق سامانه جهاد دانشگاهی منتشر خواهد شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان در این بازدید، بخش‌هایی از فرآیند اجرای آزمون‌های عمومی و اختصاصی را از نزدیک مورد بررسی قرار داد و روند جذب پذیرفته‌شدگان آزمون یادشده را ارزیابی کرد.