1402/10/13 چهارشنبه

تقدیر رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان از کارکنان دفتر گزینش آبادان.

رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان در آستانه ۱۵ دیماه سالروز صدور فرمان امام خمینی ره مبنی بر تشکیل گزینش با کارکنان دفتر نمایندگی گزینش این دانشگاه دیدار و از آنان تقدیر کرد..

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان دکتر سید محمد محمدی در این دیدار اظهار داشت: گزینش یکی از ارکان مهم هر سازمان به شمار می‌رود که اگر در انتخاب افراد درست عمل نکند می‌تواند سازمان آن را با چالش جدی مواجه کند.
وی افزود: خوشبختانه در دفتر نمایندگی گزینش دانشگاه علوم پزشکی آبادان با حضور افراد جوان و با انگیزه، انتخاب نیروی انسانی با دقت تمام انجام می‌شود و چالشی در این زمینه وجود ندارد.
محمدی ضمن تاکید بر نقش گزینش بر روی زندگی افراد و آینده دانشگاه و سیستم بهداشت و درمان افزود: گزینش کارکنان در این دفتر با دید منصفانه، آینده‌نگر، در چارچوب قانون، بدون ایجاد حساسیت و اعمال فشارهای بیرونی انجام شود.
در  این دیدار مهندس مهدی قنادزاده رییس دفتر نمایندگی گزینش آبادان ضمن برشمردن ویژگی‌های بارز کارکنان گزینش، گزارشی از اقدامات مهم و مشکلات موجود را ارائه داد.
روسای اداره حراست، اداره بازرسی و اداره روابط‌عمومی نیز در این دیدار حضور داشتند.