1402/10/11 دوشنبه

برگزاری شورای سیاست‌گذاری سلامت در حوادث دانشگاه علوم پزشکی آبادان.

شورای سیاست‌گذاری سلامت در حوادث و بلایا با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان برگزار شد..

دکتر سید محمد محمدی، در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت: شورای سیاست‌گذاری سلامت در حوادت و بلایا با هدف بررسی و اتخاذ تصمیمات لازم در راستای آمادگی و پاسخگویی به حوادث  در شرایط بحران تشکیل شده است.
وی افزود: یکی از حوادث مهمی که در جنوب‌غرب خوزستان اتفاق افتاد و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی آبادان از ابتدای بروز حادثه در برخورد با آن اقدامات مناسبی را داشت، حادثه تلخ ساختمان متروپل آبادان بود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان ضمن تاکید بر اهمیت آمادگی و پاسخگویی به حوادث گفت: با اتخاذ تصمیمات مناسب و برنامه‌ریزی دقیق می‌توان از بروز خسارت‌های جانی و مالی در حوادث و بلایا جلوگیری کرد.
ابلاغ پیوست رسانه‌ای در حوادث و بلایا، تدوین و به‌روزرسانی چارت پاسخ به حوادث و بلایا RNF دانشگاه علوم پزشکی آبادان، تشکیل تیم‌های واکنش سریع، بررسی مسیر ارتباطی در حوادث و بلایا، ارائه و بررسی اشتباهات رایج در پاسخ به حوادث و بلایا و برگزاری تمرین و مانور عملی بر اساس مخاطرات موجود از جمله مصوبات این جلسه بود.
شایان ذکر است در این جلسه، حاضرین به بحث و تبادل نظر در خصوص هر یک از مصوبات یادشده پرداختند.