1402/9/19 یکشنبه

حضور مسئول نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی اهواز در دانشگاه علوم پزشکی آبادان.

حجت‌الاسلام سید محمدمهدی شفیعی، مسئول نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی اهواز در جمع دانشجویان و هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی آبادان حاضر شد..

به گزارش خبرنگار وبدا از آبادان، حجت‌الاسلام شفیعی در حاشیه این دیدار در گفتگو با خبرنگار وبدا اظهار کرد: شب گذشته در جمع دانشجویان و هیئت محبان اهل بیت این مجموعه حضور داشتم و با این عزیزان گفتگو کردم.
وی اضافه کرد: بعد از آن، امروز نیز در جلسه هیئت رئیسه این دانشگاه حاضر بودم و البته پیش از این دورادور جویای احوال دانشگاه علوم پزشکی آبادان و زحمات عزیزان فعال در این مجموعه بودم اما بعد از یکسال و چندماه حضورم در نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور، این سفر نقطه آغازی برای تقویت ارتباط با دانشگاه آبادان بود.
این مقام فرهنگی دانشگاه جندی شاپور ادامه داد: به حتم در هر کاری در عرصه ارتقای بعد فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی آبادان همکاری خواهیم داشت و به نوبه خودم از زحمات دکتر محمدی، هیئت رئیسه دانشگاه، پرسنل مومن و متعهد و دانشجویان این مجموعه قدردانی می‌کنم.